Formulier voor aanmelding

Op D.V. 2e paasdag 1 april 2024 organiseren verschillende JV’s weer een autopuzzelrit. De opbrengsten van deze 3e editie van de puzzelrit gaat volledig naar de Jeugdbondactie www.bijbelbinnenbereik.nl van de JBGG.

 

Er wordt opnieuw een prachtige route uitgezet, dit keer gaan we de omgeving Putten, Voorthuizen en Nijkerk wat beter verkennen. U kunt tussen 13:00 – 15:00 uur starten vanaf het kerkplein van de Eben-Haëzerkerk, Hanengewei 69 te Ermelo. De kosten zijn €15,- per auto. Onderweg is er ook de mogelijkheid om koffie, thee, frisdrank en een versnapering te kopen.

 

Na een leuke middag is er de mogelijkheid om vanaf 15:30 uur tot 19:30 uur met elkaar te eten op het eindpunt in Putten. Er staan meerdere kraampjes waar o.a. broodje hamburger, broodje hotdog, poffertjes en frietjes te koop zijn. U betalingen deze dag kan contant of door het scannen van een QR-code. Voor een goede voorbereiding en zo min mogelijk overlast voor buren etc. te veroorzaken vragen we u om het onderstaande inschrijfformulier in te vullen.

 

Voor vragen en opmerkingen kunt u ons bereiken:

Email: Autopuzzelritermelo@gmail.com
Watsapp/bellen: 06-51213601.

 

Flyer autopuzzeltocht 2024

 

Klik op onderstaande link voor aanmelding. 

Aanmeldingsformulier puzzelrit D.V. 1 april 2024

 

Terug naar home